• Ciklopentasiloksanas, 100 g

Ciklopentasiloksanas yra skaidrus, lengvas ir bekvapis silikono pagrindo aliejus, dėl savo savybių ypač tinkantis patalpų gaiviklių ir kitų susijusių produktų gamybai:

  • patalpų ir audinių gaivikliams,
  • vonios, kūno priežiūros produktams,
  • kvepalams,
  • antiperspirantams, dezodorantams,
  • plaukų, odos priežiūros produktams.

Tai yra tiesioginis kito panašaus produkto ciklometikono pakaitalas

Kaip skystas kvapų skiediklis ir nepavojinga bazė naudojamas ciklopentasiloksanas kosmetikos ir kūno priežiūros produktams suteikia švelnią aksominę struktūrą, o patalpų gaivikliuose ar audinių kvėpikliuose puikiai atskleidžia kvapų natas ir greitai išgaruoja. Norint, kad produktas galimai nedažytų audinių ir kitų paviršių, svarbu pasirinkti skaidrios spalvos aromatinį ar eterinį aliejų.

Aliejus yra išpilstomas į tamsaus stiklo arba aliuminio buteliukus. 
Užsisakius 1 vnt. gausite 100 g viename tamsaus stiklo buteliuke,
5 vnt. - 500 g viename HDPE plastiko buteliuke,
10 vnt. - 1000 g viename HDPE plastiko buteliuke.

Ciklopentasiloksano savybės:

  • sustiprina aromato sklaidą,
  • nepavojinga bazė,
  • efektyvus skiediklis,
  • greitai išgaruoja,
  • skaidrus ir bekvapis,
  • kosmetinio lygmens produktas.

Rekomenduojamas kvapo kiekis produktuose su ciklopentasiloksanu:

  • patalpų gaivikliuose - 3 - 5 proc.
  • antiperspirantuose, dezodorantuose - 3 - 10 proc.
  • plaukų priežiūros produktuose - 1 - 5 proc.
  • odos priežiūros produktuose - 3 - 10 proc.
  • kvepaluose - 0,5 - 3 proc. 

Pavyzdžiui, gamindami patalpų gaiviklius 100 g ciklopentasiloksano kiekio naudokite 3 - 5 g kvapo, bendras produkto kiekis bus 103 - 105 g.

Prašome ištestuoti pirmiausia nedidelį kiekį produkto prieš gaminant didesnį kiekį.
Jeigu gaminate kosmetikos produktą, skirtą liestis su oda, Jums bus būtinai reikalingas kosmetologinis produkto vertinimas ir atitinkama dokumentacija pagal produkto receptą, norint produktą tiekti rinkoje.

INCI: cyclopentasiloxane
Apibūdinimas: 2,2,4,4,6,6,8,8,10,10-decamethyl-1,3,5,7,9,2,4,6,8,10-pentoxapentasilecane.
Produkto pagaminimo data: 2021 m. vasario 24 d. Geriausia sunaudoti per 12 mėnesių nuo pagaminimo datos. 
Pagaminta Europos Sąjungoje. 





Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis

Ciklopentasiloksanas, 100 g

  • Prekės kodas: CICLOPENT
  • Prieinamumas: 1829
  • 4.84€

  • Be PVM: 4.00€

  • 5 arba daugiau 2.66€
  • 10 arba daugiau 2.42€

Susijusios prekės

Aromatinis aliejus „Juodoji figa ir vetiverija“, 30 g

Aromatinis aliejus „Juodoji figa ir vetiverija“, 30 g

Prekė bus nebetiekiama. Gilus, žemiškas saldžių anyžių aromatas su šviežių žalių lapų ir svaigi..

4.84€ 6.05€ Be PVM: 4.00€

Eterinis aliejus „Atsipalaidavimas SPA“, 30 g

Eterinis aliejus „Atsipalaidavimas SPA“, 30 g

Ši prekė bus nebetiekiama. Kvapniųjų levandų, kvapiojo šalavijo, ramunėlių ir snapučio su gaiv..

8.47€ 10.65€ Be PVM: 7.00€

Eterinis aliejus „Atgaiva SPA“, 30 g

Eterinis aliejus „Atgaiva SPA“, 30 g

Ši prekė bus nebetiekiama. Įkvepiantis 100 proc. natūralus eterinių aliejų mišinys su medienos..

8.47€ 9.68€ Be PVM: 7.00€

Žymos: Ciklopentasiloksanas, 100 g